Privacy

Informatieverzameling en -gebruik

JobMore BV, hiernavolgend JobMore, is de eigenaar van de informatie die op deze site verzameld wordt. We zullen de informatie niet anders gebruiken dan in deze statement is vastgelegd. JobMore verzamelt op verschillende pagina's van deze site gebruikersinformatie.

Registratie

Om van onze diensten gebruik te maken moet de gebruiker zich eerst registreren. Tijdens de registratie wordt de gebruiker geacht gegevens (zoals naam en e-mail adres) in te voeren. Deze informatie wordt gebruikt om contact op te nemen met de gebruiker over diensten op deze site waar zij interesse in hebben getoond.

Vacatureplaatsing

We vragen de gebruiker om informatie bij het invullen van ons vacatureformulier. Hier moet een gebruiker informatie (zoals naam, e-mail adres en functieomschrijving) invoeren. Deze informatie wordt gebruikt om de bezoekers contact te kunnen laten leggen met de persoon die de vacature heeft geplaatst.

Als er problemen zijn met het plaatsen van de vacature dan gebruiken wij deze gegevens om contact met de gebruiker op te nemen.

JobMore is in geen geval aansprakelijk voor onwaarheden in de vacatures of door schade ontstaan door het reageren op een vacature.

CV-plaatsing

We vragen de gebruiker om informatie bij het invullen van zijn of haar CV. Hier moet een gebruiker informatie (zoals naam, e-mail adres en genoten opleidingen) invoeren.

Deze informatie wordt gebruikt om de bedrijven of instellingen contact te kunnen laten leggen met de persoon die het CV heeft geplaatst.

Als er problemen zijn met het plaatsen van het CV dan gebruiken wij deze gegevens om contact met de gebruiker op te nemen.

JobMore is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan door onwaarheden in CV's.

Log Files

We gebruiken IP-adressen van gebruikers alleen in geval van misdragingen door de gebruiker op de site. Misdragingen zullen tevens gemeld worden aan de provider van de gebruiker en de relevante autoriteiten.

Eventueel worden de log files gebruikt om demografische informatie te verzamelen.

Delen

We delen geaggregeerde demografische informatie over de gebruikers met onze adverteerders.

Links

Op deze website staan links. JobMore is niet verantwoordelijk voor de privacy-praktijken van deze andere sites. Deze privacy statement is alleen geldig op deze website.

Zodra de website wordt verlaten gelden de voorwaarden van de op dat moment bezochte site.

Marktonderzoeken & Wedstrijden

Van tijd tot tijd wordt de gebruiker gevraagd informatie te verstrekken bij marktonderzoek of wedstrijden. Deelnemen aan een marktonderzoek of prijsvraag is geheel vrijwillig.

Contactinformatie wordt gebruikt om contact op te kunnen nemen met winnaars van prijzen.

Informatie verkregen uit het marktonderzoek wordt gebruikt ter verbetering van de diensten op de website.

Beveiliging

Wij nemen alle nodige maatregelen om de website te beveiligen. Als een gebruiker informatie naar ons stuurt wordt deze zowel on als offline beschermd.

Speciale aanbiedingen

We sturen alle nieuwe leden een e-mail om de inschrijving te verifiëren. Leden zullen zo nu en dan e-mail ontvangen m.b.t. aanbiedingen of de nieuwsbrief.

Uit respect voor onze klanten is het mogelijk aan te geven geen e-mail van ons te ontvangen.

Site and Service Updates

De gebruiker wordt op de hoogte gehouden update of service werkzaamheden op de site. Dit kan zo nu en dan nodig zijn om de site optimaal te laten werken.

Correctie/wijzigen persoonlijke informatie

Als een gebruiker zijn of haar persoonlijke informatie wil veranderen is dit ten alle tijden mogelijk. Dit kan door in te loggen en uw gegevens te veranderen.Opzeggen

De gebruiker heeft de mogelijkheid zijn gegevens te laten verwijderen uit onze database: uitschrijven voor kandidaten & werkgevers.